Projekt och referenser

Hur mycket vi än säger om vårt sätt att tänka, leda och inreda, finns alltid något som talar högre. Det färdiga resultat.

Vi gläntar därför på dörren till några av våra projekt. Referenser som gör oss stolta.

Kontor med vatten som tema

XYLEM har omvandlat sitt kontor till en inspirerande arbetsplats med vatten och innovation som tema. Genom ett aktivitetsbaserat kontor har en miljö där gränser suddats ut och kreativitet trivs skapats. Inredningen speglar deras passion för vatten och resultatet är en arbetsplats som välkomnar medarbetare och nyskapande över alla våningsplan.

Återbruk
Innovation
Inspiration
Vatten

Det gamla möter det nya

Förvandling av gamla charmiga sekelskifteslokaler till en modern och inbjudande arbetsmiljö. Uppdrag var att skapa ett funktionellt kontor till EIR som lockar och inspirerar.

Här förenas det gamla och det nya, och resultatet blev en plats som ger möjlighet till tillväxt och utveckling samtidigt som den behåller sin unika charm.

Inbjudande
Välkomnande
Historiskt
Charm

Nytt kontor utan vita väggar

En unik lokal som stärker företagets identitet med inspirerande gemensamma ytor och öppna arbetsplatser – Det blev resultatet när HUSAB flyttade in i sina nya lokaler. Här finns allt för samarbete och teamkänsla – inga vita väggar, bara kreativa projektytor.

Gemenskap
Teamkänsla
Kreativitet
Färg

Ett kontor där man vill vara

Ett kontor med en välkomnade känsla i varma toner. Det är ett färgtema som går som en röd tråd genom hela kontoret.

Inne i kontorsytorna har vi skapat ett aktivitetsbaserat kontor men personliga skåp, telefonbås, möteshus och olika zoner. När man rör sig in i de olika mötesrummen möts man av olika teman och färger. Vi har jobbat med helheten med allt från väggfärger, gardiner, väggabsorbenter, möbler och lampor. Det är verkligen ett kontor där personalen trivs och vill vara. Det säger mycket om hur viktigt det är med inredning och vilken känsla, trivsel och gemenskap det skapar.

Aktivitetsbaserat
Personliga skåp
Zoner
Mötesrum
Varma toner

Ett kontor att vilja ta sig till

Tidigare var det här arbetsplatser, nu är det färgsprakande mötesrum, pingisyta, lounger och en inbjudande biograf. Med ökat arbete på distans blev behovet att se över sina arbetsytor och skapa en mer nutida anpassad arbetsplats.

Vid renoveringen blev kronan på verket översta våning – här skapades en perfekt oas för avkoppling och samvaro. Med en lång bekväm soffa, spel och en trevlig bar. Hemarbete i all ära, men en sådan här yta får personalen att vilja komma in till kontoret!

Mötesrum
Gemensamhetsytor
Soffa
Färg
Biograf

Dstny

Inredning och helhetskoncept vid inflyttning till nytt kontor. Resultatet blev en attraktiv arbetsplats med utrymme för spontana möten och en samlingsplats för personalen. En mjuk färgskala med mer färgstarka detaljer som kuddar och draperier.

Identitet
Möten
Wow-känsla
Inbjudande
Fasta arbetsplatser

Linde Gas

I resan från traditionellt kontor till halvering av ytan och omställning till en aktivitetsbaserad lösning, fick Linde Gas stöd i att skapa ett smartare, flexiblare och modernare kontor. Resultatet blev ökad energi och större möjligheter till samarbete och flexibilitet.

Levande
Harmoniskt
Inspirerande
Effektivt
Funktionellt

Philip Morris

Nytt inredningskoncept implementerat på samtliga våningsplan, med funktionell inredning i form av ergonomiska arbetsbord och telefonpoddar för enskilda samtal. Gedigna material i sobra färger skapar trivsel, samhörighet och kreativa, effektiva möten.

Representativt
Balans
Harmoniskt
Inspirerande
Stilrent

Trivsam köksyta med varma toner

Design och utformning av en trivsam samlingsplats med många sittplatser var målet med projektet. Resultatet blev en inredning med varma toner och en yta som går att använda till mycket. Takabsorbenter för att få en behaglig ljudnivå och inbyggda eluttag i soffan har bidragit till att utrymmet verkligen används. Det är nu en mycket uppskattad och trivsam plats på kontoret.

Gemenskap
Flexibelt
Takabsorbenter
Varma toner
Samlingsplats

Medhelp

Ombyggnad av hela kontoret med både externa och interna ytor. Inredning som speglar företaget, ger besökare ett bra intryck och får medarbetare att vilja komma till kontoret. Resultatet blev ett inbjudande kontor som personalen verkligen trivs på.

Inbjudande
Trivsamt
Inspirerande
Aktivitetsbaserat
Färg

Internationell aktör i nybyggt företagshus.

Koncept och leverans av ny och varierande inredning för fasta arbetsplatser, pausytor och stora mötesrum, inklusive personliga förvaringsmöjligheter. Projektet resulterade i ett fint flöde i lokalen och ett mycket stilrent, harmoniskt och tidlöst kontor.

Utrymmen
Variation
Möten
Helhet
Socialt

Källarlokal helt utan källarskänsla

Renovering av två källarvåningar för att skapa en intern konferensavdelning. Utmaningen i projektet var att skapa känslan av att vara ovanför mark. Golvet mellan våningarna öppnades upp för att få in ljus. Detta tillsammans med specialtillverkade ljusboxar samt mycket växter och belysning har resulterat i en häftig och omtyckt lokal – helt utan källarkänsla.

Belysning
Växter
Ljusinsläpp
Konferensutrymme

FAR

Hyresgästanpassning utifrån varumärkesmanual. Planering och utformning av lokal, köksuppställning, koncept och färgsättning av möbler och väggar, möbleringsritningar, belysning, leveransplanering och besiktning. ”Nu sitter FAR-känslan i väggarna.”

Vilsamt
Lekfullt
Harmoniskt
Elegant
Socialt