Om oss

Våra personliga inredare tar sig an varje nytt uppdrag med nyfikenhet, lyhördhet och din verksamhets bästa för sina ögon.

Som projektledare och komplett leverantör hjälper vi dig hela vägen till ditt önskade resultat. Välkommen till Crierum.

Kontorsmöbler från Crierum

En funktionell inredning består av så mycket mer än praktiska, slitstarka och ergonomiska möbler. Därför tar vi ett helhetsgrepp, med färg, form, textilier, belysning och akustik i våra inredningsförslag. Varje produkt vi levererar är givetvis godkänd och certifierad enligt relevanta och gällande krav.

Hållbarhet och funktion

Som oberoende inredare väljer vi fritt från ledande tillverkare av möbler, mattor, gardiner och andra inredningsdetaljer. Med tillgång till ett brett sortiment av klassiska och trendiga kvalitetsprodukter erbjuder vi personlig service inom projektledning och inredning, med garanterad hållbarhet och funktion.

Crierum hjälper dig

Vi erbjuder projektering och leverans av kompletta inredningsprojekt, allt från enstaka skrivbord till stora, aktivitetsbaserade kontor. Och du har samma kontaktperson hela vägen. Med känsla för trender, form och design – och gedigen kompetens inom belysning och akustik – hjälper vi dig skapa offentliga miljöer och rum.