Projekt och referenser

Hur mycket vi än säger om vårt sätt att tänka, leda och inreda, finns alltid något som talar högre. Det färdiga resultat.

Vi gläntar därför på dörren till några av våra projekt. Referenser som gör oss stolta.

Källarlokal helt utan källarskänsla

Renovering av två källarvåningar för att skapa en intern konferensavdelning. Utmaningen i projektet var att skapa känslan av att vara ovanför mark. Golvet mellan våningarna öppnades upp för att få in ljus. Detta tillsammans med specialtillverkade ljusboxar samt mycket växter och belysning har resulterat i en häftig och omtyckt lokal – helt utan källarkänsla.

Belysning
Växter
Ljusinsläpp
Konferensutrymme

crierum-referens-3083
crierum-referens-3019
crierum-referens-3013
crierum-referens-2995
crierum-referens-2993
crierum-referens-2940
crierum-referens-2786
crierum-referens-2781

MedHelp

Ombyggnad av hela kontoret med både externa och interna ytor. Inredning som speglar företaget, ger besökare ett bra intryck och får medarbetare att vilja komma till kontoret. Resultatet blev ett inbjudande kontor som personalen verkligen trivs på.

Inbjudande
Trivsamt
Inspirerande
Aktivitetsbaserat
Färg

DSC01840
DSC02494
DSC02435
DSC02321
DSC02261
DSC02068
DSC02004
DSC01960
DSC01885
DSC01744

Dstny

Inredning och helhetskoncept vid inflyttning till nytt kontor. Resultatet blev en attraktiv arbetsplats med utrymme för spontana möten och en samlingsplats för personalen. En mjuk färgskala med mer färgstarka detaljer som kuddar och draperier.

Identitet
Möten
Wow-känsla
Inbjudande
Fasta arbetsplatser

DSC02655
DSC02637
DSC02634
DSC02560
DSC02550
DSC02533
DSC02514
DSC02548
DSC02585
DSC02672

Trivsam köksyta med varma toner

Design och utformning av en trivsam samlingsplats med många sittplatser var målet med projektet. Resultatet blev en inredning med varma toner och en yta som går att använda till mycket. Takabsorbenter för att få en behaglig ljudnivå och inbyggda eluttag i soffan har bidragit till att utrymmet verkligen används. Det är nu en mycket uppskattad och trivsam plats på kontoret.

Gemenskap
Flexibelt
Takabsorbenter
Varma toner
Samlingsplats

DSC02715
DSC02757
DSC02740
DSC02723
DSC02733
DSC02732

The Absolut Company, huvudkontor

Koncept och möbleringsförslag till ett aktivitetsbaserat kontor för Absolut Vodka, med de viktigaste funktionerna inrymda på minskade, optimerade kontorsytor. Stort fokus på igenkänning i varumärket, ökad kreativitet, social rumslighet och estetisk inredning.

Inbjudande
Estetiskt
Socialt
Kreativt
Funktionellt

Linde Gas

I resan från traditionellt kontor till halvering av ytan och omställning till en aktivitetsbaserad lösning, fick Linde Gas stöd i att skapa ett smartare, flexiblare och modernare kontor. Resultatet blev ökad energi och större möjligheter till samarbete och flexibilitet.

Levande
Harmoniskt
Inspirerande
Effektivt
Funktionellt

Philip Morris

Nytt inredningskoncept implementerat på samtliga våningsplan, med funktionell inredning i form av ergonomiska arbetsbord och telefonpoddar för enskilda samtal. Gedigna material i sobra färger skapar trivsel, samhörighet och kreativa, effektiva möten.

Representativt
Balans
Harmoniskt
Inspirerande
Stilrent

Internationell aktör i nybyggt företagshus.

Koncept och leverans av ny och varierande inredning för fasta arbetsplatser, pausytor och stora mötesrum, inklusive personliga förvaringsmöjligheter. Projektet resulterade i ett fint flöde i lokalen och ett mycket stilrent, harmoniskt och tidlöst kontor.

Utrymmen
Variation
Möten
Helhet
Socialt

FAR

Hyresgästanpassning utifrån varumärkesmanual. Planering och utformning av lokal, köksuppställning, koncept och färgsättning av möbler och väggar, möbleringsritningar, belysning, leveransplanering och besiktning. ”Nu sitter FAR-känslan i väggarna.”

Vilsamt
Lekfullt
Harmoniskt
Elegant
Socialt

Inera

Komplett, aktivitetsbaserat kontor. Kort tidplan med snabb leverans av specialritad inredning, textilier och belysning. Full koll på planering, logistik och montage. Ett löpande uppdrag med inredning, ljuddämpning, gardiner och skyltning.

Funktionellt
Dämpat
Stilrent
Fyndigt
Rogivande