Känn er som hemma på kontoret

Vad händer om kontoret känns mer hemtrevligt? Kommer personalen vilja jobba mer på kontoret då? Klicka på länken och få en gratis konsultation av någon av våra experter. För att få personalen att känna sig som hemma på kontoret.

Vi erbjuder projektering och leverans av kompletta inredningsprojekt för ert kontor. Som kund får du en egen projektledare som håller i allt från renovering till ombyggnad och möblering, och ser till att projektet uppnår det resultat som du förväntar dig.

DSC02740

Boka en gratis konsultation

Vi träffar gärna dig och ser över vilka möjligheter och utmaningar just dina lokaler har. Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort så bokar vi in en gratis konsultation på plats hos dig eller via teams om ni föredrar det.

”Crierum är otroligt lyhörda och resultatet blev ett kontor inrett helt i varumärkets anda. De höll budgeten och överträffade våra förväntningar!

 

Björn Lorenz, Facility Manager, The Absolut Company

The Absolut Company, huvudkontor

Koncept och möbleringsförslag till ett aktivitetsbaserat kontor för Absolut Vodka, med de viktigaste funktionerna inrymda på minskade, optimerade kontorsytor. Stort fokus på igenkänning i varumärket, ökad kreativitet, social rumslighet och estetisk inredning.

Inbjudande
Estetiskt
Socialt
Kreativt
Funktionellt

En egen projektledare

Inredning av aktivitetsbaserade eller traditionella kontor innebär mycket planering, pappersarbete och hantverk. I våra inredningsprojekt får du därför hjälp på ett tidigt stadium – en egen projektledare som håller i allt från rivning och renovering till ombyggnad och flytt, och ser till att projektet uppnår det resultat som du förväntar dig. En personlig kontakt du kan ringa när som helst, och som håller dig uppdaterad i varje stund. Det är så vi driver projekt.

Steg 1

Vi bokar ett uppstartsmöte. Därefter gör vi en behovsanalys som även tar hänsyn till budget och tidsplan. I denna inledande fas planerar vi även eventuella anpassningar av lokalen som kan behöva göras under projektet.

Steg 2

Här tar vi fram ritningar och gör en inventering av vilka enheter som ska återanvändas och vad som behöver kompletteras. En viktig del i denna fas är att göra belysningsberäkningar och -ritningar.

Steg 3

Här börjar det kreativa arbetet med färg, form och funktion. Vi tar fram ett inredningskoncept och presenterar ett moodboard. Vi köper in möbler och textiler. I denna fas tar vi även hänsyn till kundens hållbarhetspolicy.

Steg 4

Nu är det dags att genomföra allt som är planerat. Byggning, montering och möblering resulterar till slut i en leverans. Vi sköter all logistik och avslutar projektet först efter en slutbesiktning.

Kunder

Sveriges Ingenjörer | Willis Tower Watson | Max Matthiessen | Moderaterna | Fishbrain | Schroders | Raysearch | Structor | Fabege | Revide | Tarkett | Riksbyggen