Våra möbler

Din verksamhets behov är kärnan i vår lösning och som oberoende inredare väljer vi fritt från ledande tillverkare av möbler, mattor, gardiner och andra inredningsdetaljer.

Säg att du behöver en rosa kreativitetshörna och tre trendiga skrivbord. Eller tvåhundra funktionella arbetsplatser till ett aktivitetsbaserat kontor. Då säger vi, när behöver du det?

Här ser du ett urval av ergonomiska och funktionella möbler i vårt utbud. Alla produkter är godkända och certifierade enligt gällande krav.

Kontorsstolar

Arbetsstolar designade för att följa kroppens rörelser och ge fullt stöd. Våra arbetsstolar har ett tydligt fokus på ergonomi, komfort och rörlighet, där många av dem är utvecklade i nära samarbete med ledande sjukgymnaster.

Skrivbord

Med standardsortimentet som grund modifierar vi arbetsborden utifrån dina önskemål, även helt specialtillverkade möbler. Arkitektens idéer, våra leverantörers produktionsupplägg och vår kunskap i ett genomtänkt samspel.

Förvaring / Skåp

Arkivskåp och förvaringsmöbler som ger möjlighet att skapa kontor med egen, personlig karaktär. Tillgängliga med ett stort urval funktioner, material och färger, och även helt specialtillverkade möbler.

Jättebra2

Soffor

Komfortabla soffor och sektionssoffor speciellt designade för paushörnor, väntrum, mindre mötesplatser, lunchutrymmen och liknande miljöer. Det obegränsade utbudet uppfyller alla behov när det gäller färger, form och design.

Fåtöljer

Komfortabla fåtöljer speciellt designade för paushörnor, väntrum, mindre mötesplatser, lunchutrymmen och liknande miljöer. Det obegränsade utbudet uppfyller alla behov när det gäller färger, form och design.

Soffbord

Ett brett program med soffbord designade för lunchrum, pausrum och mötesrum. Med en kvalitet som klarar långvarig, daglig användning i den offentliga miljön, och ett formspråk som håller över tid.

Receptionsdisk

En oändlig valfrihet inom material och form gör det möjligt att skräddarsy receptionsdisken efter alla typer av behov. Tillsammans med ljudabsorbenter skapas en fungerande och estetiskt tilltalande arbetsmiljö.

Stolar

Ett brett program med stolar designade för lunchrum, pausrum och mötesrum. Med en kvalitet som klarar långvarig, daglig användning i den offentliga miljön, och ett formspråk som håller över tid.

Barpallar

Barstolar och barpallar i olika design och utföranden för lunchrum, pausrum och konferensrum. Ett stort urval av färger och klädslar ger stora möjligheter att förmedla ett önskat uttryck i varje miljö.

Bord

Ett brett program med bord designade för lunchrum, pausrum och mötesrum. Med en kvalitet som klarar långvarig, daglig användning i den offentliga miljön, och ett formspråk som håller över tid.

Mattor / gardiner

Mattor och textilier i olika material, stilar, färger och mönster, som präglar, förvandlar och skapar trivsel i varje rum. Även med flexibla golvlösningar som ger enkel åtkomst till golvet under mattorna.

Belysning

Flexibel, energibesparande belysning med individuell styrning är en hörnsten i modern kontorsbelysning. En bra belysning hjälper till att skapa en upplevelse av en bekväm, flexibel och stimulerande arbetsmiljö.

Test2

Tillbehör

Tidskriftställ, miljöstationer och andra produkter som skapar ordning på kontorsarbetsplatser och i offentliga miljöer. Även för visuell avskärmning eller minskning av buller.