Arbetsplatsen/Skrivbordet

Kontorsmöbler

Skillnaden blir allt mindre mellan offentliga miljöer och hemmiljöer.  Eftersom utbudet är obegränsat hjälper vi Er att ta fram möbler som passar in på Er image, när det gäller färger, form och design.

Sitt- & ståbord är den enda lösningen som möjliggör ett rörligare och friare arbetsmönster, något som förebygger ont i rygg och axlar. Genom att variera arbetsställningen kan man undvika belastningsskador. Dessutom mår hjärnan bra av att vi reser oss. Blodcirkulationen ökar och därmed ökar också syresättningen av blodet med bland annat en mer stimulerad hjärna som följd.

Vilka kontorsmöbler passar Ert kontor? björk, ek, bok, vitt eller kanske lite färg på kontorsmöblerna. Vi hjälper Er att hitta en lösning som passar Er.

”Arbetsplatsen skall vara dimensionerad, utformad och utrustad så, att den arbetande

kan inta bekväma arbetsställningar samt variera arbetsställningar och arbetsrörelser”

– Utdrag ur 4 §, första stycket i Arbetsmiljölagen.

Arbetsbord för olika funktioner och miljöer. Med eller utan elstativ. Gemensamt för våra olika arbetsbord är att de erbjuder ett stort urval av skivlayouter och möjligheter att välja färg, form och design. Arbets- och mötesbord som ger dig möjlighet att utforma eleganta och funktionella arbetsplatser med personlig identitet. Eller något mer strikta och raka former i en mängd inspirerande varianter.

Med vårt stora standardsortiment som grund kan vi modifiera arbetsborden utifrån dina önskemål. Du kan till och med få helt specialtillverkade möbler. Arkitektens idéer, våra leverantörers produktionsupplägg och vår kunskap i ett genomtänkt samspel som ingen annan i branschen erbjuder.

Låt dig inspireras med några av våra bord.