Mötesrummet

Konferensmöbler

Konferensrummet är oftast där vi möter våra kunder. Vilken image vill Ni att Ert företag skall ha?

Här måste inredningen också anpassas till den tekniska utrustning som används. Det innebär att spännvidden mellan olika inredningar kan bli stor. Konferensrum kan vara små, stora, eleganta eller enkla. Den nya trenden är att konferensstolen skall ha hjul. Den skall även vara mjuktstoppat för bästa komfort.

Vi väljer produkter fritt efter de behov som finns i varje inredningsuppdrag. Bland våra leverantörer finns aktuella och ledande varumärken. Bord för möten och konferenser. Allt ifrån mindre fristående mötesbord till stora konferensbord.

Ett bra möte i en kreativ miljö ställer även krav på möblerna. Våra konferensbord finns i en mängd varianter och storlekar. Vi har bord för videokonferens och modern kommunikation. Gemensamt har de god funktionell design som passar såväl i styrelserummet som i det öppna kontorets mötesplatser.

Skapa din egen harmoni. Med vårt stora standardsortiment som grund kan vi modifiera konferensmöblerna utifrån dina önskemål. Du kan till och med få helt specialtillverkade möbler. Arkitektens idéer, våra leverantörers produktionsupplägg och vår kunskap i ett genomtänkt samspel som ingen annan i branschen erbjuder.

Ljudabsorbenter hjälper dig att skapa en väl fungerande och estetiskt tilltalande arbetsmiljö. De bidrar till att sänka stressnivån, öka trivseln, produktiviteten och effektiviteten genom att minimera störande ljud. Samtidigt ger de utrymme för innovation och kreativitet.