Mattor & Gardiner

Stil, färg och mönster är av stor betydelse när du ska välja rätt matta. Vi har ett brett urval mattor och plattor i olika material och designutföranden. Det finns alltid en produkt som passar just dina behov.

Mattor och plattor i olika material designade för olika användningsområden, främst för offentlig miljö. Heltäckande och avpassade mattor i offentlig miljö har fördelar beträffande arbetsmiljö, akustik och ekonomi. Textila golv ger en mindre miljöpåverkan och lägre underhållskostnader, där golvens största miljöpåverkan och kostnader ligger.

Avpassade mattor kan användas för att skapa ett personligt uttryck eller skapa liv och atmosfär i inredningen. Välj en enfärgad matta eller en unik designmatta med spännande form och färg.

Textilplattor lämpar sig särskilt väl för moderna kontorsmiljöer som kräver stor flexibilitet där man vill uppnå en viss design genom att använda plattor i olika färger eller mönster. Textilplattor är en extremt flexibel golvlösning som ger enkel åtkomst till golvet under mattorna. Detta är särskilt viktigt i rum där det sker ständiga förändringar. Det kan i vissa lokaler också vara fördelaktigt hanteringsmässigt och spillmässigt att välja plattor istället för rullvara.

Textilier förvandlar rummet, skapar stämning och påverkar vår vardag. Vi har textiler designade för arkitekter och offentliga miljöer med höga krav.

Valmöjligheten är stor. En gardin i enfärgad lugn neutral färgskala, intensiv färgkombination eller klassiska mönster. Flamsäkra mörkläggningstextilier i en sofistikerad färgskala. Praktiskt och stilfullt i en modern kombination.